Skip to content

[2012.12.01] today’s thought

January 12, 2012

every new beginning comes from some other beginning’s end – Closing Time by Semisonic

i’m ready to move my cheese..🙂

2 Comments leave one →
  1. January 18, 2012 4:33 pm

    tapi kalau dalam pemrograman di dalaman sebuah begin bisa dimulai begin yang baru
    di dalam sebuah if bisa dimulai if yang baru
    di dalam sebuah looping bisa dimulai looping yang baru

    tentunya harus diakhiri dengan end-begin, end if dan end-loop

    ………………. hidup bagaikan coding, penuh logika dan penuh begin-end -Akhmad Aldi, bekas programmer-

    #ngomongapasih

    • cicianggitha permalink*
      January 22, 2012 10:59 pm

      kalo if tanpa else, selama belum di-compile sih gak keliatan. tp pas udah di-compile baru deh keliatan errornya… horrooorrr deh jadinya… TPR..!!😀
      *cici – sekarang jadi QA*
      :))))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: